Фотографията е жизнено важна днес, когато пътуването е затруднено, а пътешествията

...
Фотографията е жизнено важна днес, когато пътуването е затруднено, а пътешествията
Коментари Харесай

15 невероятни снимки, които улавят непокорния дух на Великобритания

Фотографията е витално значима през днешния ден, когато пътуването е затруднено, а пътешествията са постижими единствено на фотоси. За благополучие на помощ идват талантливите , които – сходно на остарялата мъдрост за Мохамед и планината – донасят природата при нас.

За 13-та поредна година във Англия се организира състезанието „ Пейзажен фотограф на годината “, в който вземат участие както професионални фотографи, по този начин и фенове, запечатващи хубостта на  през своите обективи. Той е в четири категории, а огромният победител получава влиятелната купа " Най-добър фотограф "  и паричната премия от 10 000 английски лири. В останалите три категории възнагражденията варират сред 1000 и 2000 английски лири, които да подтикват артистите да се развиват и да  разбият стандарта, че от  мъчно се изкарват пари.

Тази година премията завоюва Алекс Гика – фотограф с над 10-годишен опит, който се занимава както с пейзажна снимка, по този начин и с продуктови фотосесии. Снима и модели за списания. Неговата фотография „ Драма на фара “, снимана в Уелс, впечатли журито и му донесе влиятелната купа. Гика споделя, че за него фотографията „ не е специалност или предопределение, тя е изкуство и пристрастеност “.

Разгледайте 15-те най-хубави произведения от състезанието в галерията ни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР